Injektionsbehandling

hudverksamhet i Stockholm

Injektionsbehandling

Med stigande ålder minskar underhudsfettet och elasticiteten i huden. Andra faktorer som påskyndar vårt åldrande är rökning, alkohol, stress, sömnproblem och solexponering. Även ärftlighet kan vara en bidragande faktor till hudens mognadsprocess. För att återskapa volym och förstärka formen kan Hyaluronsyrafillers tillsammans med andra hudvårdande behandlingar i kombination användas för att få ett mycket bra resultat mot rynkor och djupare linjer.

I konsultationen gör vi en individuell behandlingsplan utifrån dina önskemål och typ av behandling som lämpar sig bäst för dig. Resultatet blir naturligt och diskret vilket kan ses med en gång efter behandlingen!

Behandlingstid:

0,5 ml (60min)

1 ml (60min)

2 ml (90min)

Läppförstoring (60min)

Mungipor (60min)

SkinBooster (60min)

SkinBooster

SkinBooster förbättrar hudens elasticitet genom att gradvis bygga upp hudens struktur samt ge huden en ökad naturlig lyster och spänst.

Restylane Skinboosters injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån. Det är en tunnflytande gelé som innehåller hyaluronsyra och vatten, ämnen som finns naturligt i huden men som avtar succesivt med åldern.

Behandlingen går att utföra på exempelvis ansikte, hals, dekolletage, händer samt områden med acneärr.

  • Injektionerna ges vanligtvis vid 2–3 behandlingstillfällen med 2–4 veckors mellanrum för att gradvis återställa elasticiteten och slätheten hos din hud
  • Regelbundna underhållsbehandlingar (ungefär var 6:e månad) genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att säkerställa att resultatet håller länge

Effekten av din behandling med Restylane Skinbooster är att din hud blir slätare och mer elastisk och du får en upplevelse av fräschhet.