Hudbehandlingar i Stockholm

Kemisk peeling

En kemisk peeling har en hudförbättrande och föryngrande effekt på huden. En kemisk peeling tar hjälp av en sammansättning av olika syror som AHA eller BHA, för att förbättra och släta ut hy mot bland annat pigmentfläckar, acne och mycket porer.

IPL

Intensivt pulserande ljus som används för att ta bort ytliga blodkärl och rodnader i ansiktet. Detta förekommer oftare hos personer med hudproblem som t.ex. rosacea och acne.

Dermapen-microneedling

Microneedling är en nålbehandling som stimulerar produktionen av kollagen. Resultatet är en föryngring av huden, ökad hudfasthet samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Vi behandlar bland annat acneärr, orenheter, fina linjer, stora porer och pigmenteringar.                               

Fillers

En fillersbehandling är en volymgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra som används för att bygga upp förlorad volym, släta ut rynkor, läppförstoring och även föryngra huden och behandla ärr.

Botox

Botox är ett muskelavslappnande medel som används för att reducera mimiken och minska rynkor. Vanliga behandlingsområden är de horisontella linjerna i pannan och kråksparkar kring ögonen och argrynkan mellan ögonbrynen.

Profhilo

Profhilo är en form av flytande filler som består av hyaloronsyra. En behandling med Profhilo stärker och återfuktar huden inifrån och ger en snabb och långvarig effekt på huden. Passar för en åldrad hy som behöver stramas upp.  

Våra sjuksköterskor är certifierade injektionssköterskor.

Du träffar alltid en sjuksköterska på en konsultation innan behandling. Vid besöket lägger vi upp en behandlingsplan med ett prisförslag.

Ska du behandlas med injektioner så utförs behandlingen vid nästa besök som bokas tidigast 48 timmar efter konsultationen.