Hudvård

hudverksamhet i Stockholm

Hudvård när den är som bäst

Börja med hudkonsultation

Utseendet är en viktig faktor för att trivas med sig själv. Som specialister inom hudvård vet vi vilka insatser som verkligen är effektiva. Behandlingarna på Venous Centre i Stockholm innefattar alla aspekter av skönhetsbehandlingar. Varför inte börja med en professionell hudkonsultation?

Hudbehandlingar görs endast på kliniken i Stockholm.

Vi erbjuder flera olika typer av ansiktsbehandlingar, se hela listan här

Erbjudande under November:

20 % på skinbooster

Högsta klass

Vi på SVC värnar om att alla våra behandlingar håller högsta klass och att alla våra patienter ska känna sig nöjda med sin behandling. Därför satsar vi på kontinuerlig utbildning av all vår personal och på den säkraste tekniken som finns på marknaden.

Oavsett behandlingsform så kan du känna dig trygg med att vår legitimerade personal tar väl hand om dig och endast använder välbeprövad och godkänt material till alla våra behandlingar.

Babor

BABOR är ett tyskt hudvårdsmärke som grundades av Dr. Michael Babor och står för avancerad hudvård som har fokus på vetenskap och enastående resultat.

Vi erbjuder ett brett sortiment av Babors produkter som inkluderar både hudvård och smink för hemmabruk.

Tebiskin

TEBISKINs produkter innehåller potenta styrkor av aktiva ingredienser och är designade för att på cellnivå samverka med huden och dess funktioner.

Dess kliniskt bevisade effekt förebygger och motverkar olika hudkonditioner tex torr eller fethud, acnehud, mm såväl som antiagevård.