Hudvård

hudverksamhet i Stockholm

Hudvård när den är som bäst

Börja med hudkonsultation

Utseendet är en viktig faktor för att trivas med sig själv. Som specialister inom hudvård vet vi vilka insatser som verkligen är effektiva. Behandlingarna på Venous Centre i Stockholm innefattar alla aspekter av skönhetsbehandlingar. Varför inte börja med en professionell hudkonsultation?

Hudbehandlingar görs endast på kliniken i Stockholm.

Vi erbjuder flera olika typer av ansiktsbehandlingar, se hela listan här

Erbjudande juni: 

Rynkbehandling 2 områden endast 1999:- eller 3 områden 2500:-


             

Högsta klass

Vi på SVC värnar om att alla våra behandlingar håller högsta klass och att alla våra patienter ska känna sig nöjda med sin behandling. Därför satsar vi på kontinuerlig utbildning av all vår personal och på den säkraste tekniken som finns på marknaden.

Oavsett behandlingsform så kan du känna dig trygg med att vår legitimerade personal tar väl hand om dig och endast använder välbeprövad och godkänt material till alla våra behandlingar.

SkinTech

Företaget Hud Rebirth, som producerar Skin Tech, grundades 1996.
Människorna bakom Skin Tech har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla och förbättra hudvård för dagligt bruk och för professionell användning.
Syftet var att behandla olika typer av hudproblem på ett säkert och effektivt sätt.
Företaget utvecklade ett komplett sortiment av produkter baserade på peeling med behandlingar reserverad för proffs.

Skin Tech används nu dagligen av män och kvinnor i mer än 50 länder världen över och innefattar högteknologiska produkter och behandlingar med den senaste formulan. Filosofin bakom Skin Tech är att skräddarsy en behandling för huden och alla hudproblem. På detta sätt uppnår effektiv optimalt resultat.

Derma System 507 AHA

I Derma System 507® (tidigare Formula 405®) har man kombinerat mjölksyran med speciella mjukgörare.
Mjölksyran har blivit känd som en av de effektivaste ingredienserna för att minska framträdandet av rynkor och andra ålderstecken i huden, och för att ge huden klar och fräsch hudton genom att stimulera cellomsättningen i huden.

Vår erfarenhet är att de här produkterna ger påtagliga resultat och tolereras också av mycket reaktiv och svårbehandlad hud.

Att dagkrämen har en SPF 15 och därmed ger bra solskydd utan att man behöver använda någon extra produkt gör inte saken sämre. Dagkrämen fungerar dessutom utmärkt som underlag för make-up.