Specialister
på åderbråck.

Venous Centre är Skandinaviens ledande helspecialiserade klinik för åderbråck. Vad vi har lyckats bevisa är att det går att göra något åt dina åderbråck. Med modern laserbehandling är det snabbt, enkelt och skonsamt. Din behandling är ingenting som du behöver skjuta upp till imorgon.Träffa oss i din stad.

Förutom våra storstadsmottagningar har vi en rad satellitmottagningar. På så sätt har vi möjlighet att komma närmare dig. Och rentav genomföra ultraljudsundersökningar och förundersökningar i din egen stad.

Alla våra satellitmottagningar


Ett certifierat kvalitetsarbete.

Sedan vårt kvalitetsarbete inleddes 2006 har vårt arbete blivit ISO-certifierade inom en rad områden. Det innebär en ökad trygghet för dig som patient.

Miljön. En viktig del av vår vardag.

Vi jobbar alltid med ett tydligt mål för ögonen. Att bidra till en långsiktig miljö som främjar människors hälsa. Det är också så du bör se vårt miljöarbete. Som en del av vårt löpande arbete där nya mål sätts varje år. Miljöarbetet påverkar också alla delar av vår verksamhet.

Aktiva inom svensk forskning.

För oss är det viktigt att bidra till forskningen. Av den anledningen deltar vi i forskningsprojektet SFÅV. På så sätt uppdaterar vi också ständigt våra kunskaper och kan ge dig en ännu tryggare behandling.

 Specialisterna på Venous Centre.

På Venous Centre arbetar några av Sveriges mest erfarna specialister på åderbråck. Våra sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer är alla specialutbildade för att kunna hjälpa just dig med dina besvär.

När slog vi upp dörrarna till vår första klinik vid Odenplan i Stockholm 2004 fanns det ingen modern hjälp att få. Men bara ett år senare genomförde vi vår första endovenösa laserbehandling (EVL) – den första i Sverige. En teknik som sedan dess har fått ett brett genomslag. Och vi fortsätter att vara den ledande åderbråckskliniken i hela Skandinavien. Som patient kan du känna dig extra trygg på Venous Centre. Hos oss arbetar några av landets mest erfarna doktorer. Och en stor styrka är att vi är 100% specialiserade. På Venous Centre gör vi bara en enda sak, nämligen att behandla ben.


Det gäller även resten av vår personal. Våra sjuksköterskor, undersköterskor och administratörer är alla specialutbildade för att kunna hjälpa dig med just dina besvär. Dessutom är vi aktiva i forskningsprojektet SFÅV, vilket gör att vi hela tiden uppdaterar våra kunskaper. På Venous Centre kan vi erbjuda dig de säkraste och mest skonsamma behandlingsmetoderna.